hölgyeim és uraim,

működik!
...és ezért jó!

utolsó felszólítás

vagy kezdjél már magaddal valamit... akármit!

figyelem figyelem!

ha lescrollozol az oldal aljára, ott technikai okokból egy fehér csíkot fogsz találni. ezt SENKI NE PRÓBÁLJA FELSZÍVNI, mivel ismétlem, technikai okok miatt van ott, nem azért, hogy akárki felszippantsa

Megyeri híd

2008.11.02. 14:29 - kru

Címkék: kép intergalaktikus munkásparaszt

Egy napfényes őszi pénteken két lovag vágtatott ki a városból, egész pontosan a BME kertjéből. Céljuk a szokásos dunakesziii Dunapart-Palibá tengely volt, az útvonal azonban ezúttal a budai oldalon kezdődött, majd legújabb hidunkon ívelt át a nagy folyó felett.

Sokmindent lehetett hallani manapság a Megyeri híd kerékpárútjáról, muszáj volt hát saját szemünkkel is megtekinteni a kialakult helyzetet, méghozzá minél magasabbról. Persze a hídépítők a minőségellenőrök véletlenszerű felbukkanását a legkevésbé sem tartják kívánatosnak, ezért már az Északi összekötőnél megpróbált egy elvakultabb munkásparaszt leráncigálni a drótparipáról. Innen is üzenem neki, cselekedete alapvetően helyes volt, ritkán látni munkájáért ennyire lelkesedő munkásparasztot. Az, hogy végül a trágyán kellett átgázolnunk, érthető, vidéken valószínűleg ez a normális rendje a dolgoknak. Megállítani nem tudott fondor cselével, Csepel hátsókerekem vígan hasítja a legsüppedősebb sarakat is, így hamarosan elértük a folyami átkelőt. A kerékpárút nagy ívben fordul rá a híd északi oldalára, egész jól megcsinálták, de a hídon a burkolat minősége némileg aggasztó. A pesti oldalon a lehajtót - mint azt már sok helyen olvashattátok - hepehupásra csinálták a mozgássérültek kedvéért. A szándékoltan kialakított hepék és hupák szinte fel sem tűnnek a többi között, ez csak nagy sebességgel lehet igazán kellemetlen, de egyébként nem érdemes gyorsan belefutni a félúton kialakított hajtűkanyarba.

Unalmas kis beszámolónk után a végső kérdés: miért kérdezi meg egy ipari alpinista, hogy miért jó olyan magason?

A bejegyzés trackback címe:

https://magas.blog.hu/api/trackback/id/tr25745546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása