hölgyeim és uraim,

működik!
...és ezért jó!

utolsó felszólítás

vagy kezdjél már magaddal valamit... akármit!

figyelem figyelem!

ha lescrollozol az oldal aljára, ott technikai okokból egy fehér csíkot fogsz találni. ezt SENKI NE PRÓBÁLJA FELSZÍVNI, mivel ismétlem, technikai okok miatt van ott, nem azért, hogy akárki felszippantsa

Sajtófigyelő: Krakkó joust

2010.04.04. 16:05 - kru

Címkék: joust

A Krakkói kerékpáros hétvége 2010 március 26.-27. nagyszerű lett. A hó végi pénteki CM -en egész sokan jöttek (a kora tavaszi 150 fő itt jónak számít), másnap pedig a Jordána parkban gyakorlatilag minden résztvevő aktívan hozzátett valamit az eseményhez, amitől számomra "fergetegesen jó" lett.

Sokan most ültek egyáltalán a magas-biciklin, nekik a lökőrúddal együtt való egyensúlyozás is nehezükre esett, viszont a döntő környékén már szó szerinti összecsapásokat láthattunk, nagy sebességgel és célzott lökéssel.

kb. 12 résztvevő volt, egyenes kieséssel volt megrendezve, a párok közül az ment tovább, aki 2-szer sikeresen lökött.

A kb. 3 órás viadal során 2 canga szenvedett könnyebb sérülést, a résztvevők bármiféle védőfelszerelés nélkül vidáman elvoltak. Mondjuk a kölcsönös borulásokkor volt ugrálás meg bukfenc is.

- Rodrigo a CM-en

http://www.kerekpar.net//index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=332#

A bejegyzés trackback címe:

https://magas.blog.hu/api/trackback/id/tr21894043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása