hölgyeim és uraim,

működik!
...és ezért jó!

utolsó felszólítás

vagy kezdjél már magaddal valamit... akármit!

figyelem figyelem!

ha lescrollozol az oldal aljára, ott technikai okokból egy fehér csíkot fogsz találni. ezt SENKI NE PRÓBÁLJA FELSZÍVNI, mivel ismétlem, technikai okok miatt van ott, nem azért, hogy akárki felszippantsa

B.I.K.E.

2009.01.28. 12:40 - kru

Címkék: video követelés amcsi nza

Végre rátaláltam a B.I.K.E. the Movie-ra a zinternetes világhálón! Igaz, csak youtubeon, de az se rossz. Itt van feldarabolva tizenvalahány részben:

https://www.youtube.com/user/FountainheadFilms

Ha esetleg még nem hallottál róla: az ómerikai Black Label Bike Club-ról szól. A tagfelvétel hasonlóan zajlik, mint hazánkban; ha be szeretnél lépni, építs egy magasbiciklit (ld. kongresszus), majd hívj ki egy tagot joustingra. Az első kör csak a móka kedvéért van, a másodikban viszont tovább kell a levegőben maradnod, mint az ellenfélnek. Az egyetlen hazai klubot Neuroszkeptikus Zúzóállatnak hívják, és két tagja van. Azaz még senki nem mert kihívni minket, gyáva pöcsök! Ha nagyon félsz (van is rá okod), alapíts egy másik klubot.

A bejegyzés trackback címe:

https://magas.blog.hu/api/trackback/id/tr61908096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása