hölgyeim és uraim,

működik!
...és ezért jó!

utolsó felszólítás

vagy kezdjél már magaddal valamit... akármit!

figyelem figyelem!

ha lescrollozol az oldal aljára, ott technikai okokból egy fehér csíkot fogsz találni. ezt SENKI NE PRÓBÁLJA FELSZÍVNI, mivel ismétlem, technikai okok miatt van ott, nem azért, hogy akárki felszippantsa

Tall Bike Jousting iPhone-ra... mijafasz.

2009.12.08. 17:43 - kru

Címkék: iphone amcsi

Nagyon belelendültek az utóbbi időben az amcsik, pontosabban a B.I.K.E. készítői, Ryan Doyle és Frederic King. Nem elég, hogy nyereményjátékkal megtámogatott Facebook-közösséget működtetnek (BIKE CLUB), most kihoztak egy fullos 3D-s játékot iPhone-ra. Én nem rendelkezem ilyen készülékkel, és hát itthon még nekem egy kicsit túl kúl a dolog, de elgondolkodtató téma ez, hogy a különböző szubkultúrákat meddig kell-lehet a kommercionalizmus eszközeivel népszerűsíteni (lásd red bull alleycat). Nos, erről azt hiszem fölösleges itt vitát nyitnom magammal, inkább olvassuk a Two Five Fix nevezetű blog interjúját az alkotóval (F.K.):

"What do you hope people walk (ride) away from the iPhone app? Do you think this will inspire more tall bike welding, mutant bike club formations, tall bike jousting in the xgames 2030?"

"I hope that the app will inspire people to become more creative and aware of the waste in our culture. There’s a whole section in the game called the Club House that allows you to weld, repair and recycle parts for your tall bike. Doyle and I felt strongly that the game shouldn’t be tied to a culture of waste and that the underlying theme would embrace the bike club’s message of anti-consumerism. (...)"

 

Ja, valaki nem tud rudakat szerezni joustinghoz, lehetőleg valami könnyűt? Kéne.

Mielőtt még a Benji túl profi lesz az iPhone-ján:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magas.blog.hu/api/trackback/id/tr781583913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása