hölgyeim és uraim,

működik!
...és ezért jó!

utolsó felszólítás

vagy kezdjél már magaddal valamit... akármit!

figyelem figyelem!

ha lescrollozol az oldal aljára, ott technikai okokból egy fehér csíkot fogsz találni. ezt SENKI NE PRÓBÁLJA FELSZÍVNI, mivel ismétlem, technikai okok miatt van ott, nem azért, hogy akárki felszippantsa

Sértődős kislány vagyok, a nevem NZA

2009.03.14. 16:23 - kru

Nem, a Neuroszkeptikus Zúzóállat nem sértődős, így annak ellenére is lesznek még kongresszusok, hogy komolyabb érdeklődés nem tapasztalható irántuk. Tudjuk, hogy a magasbiciklizés még sokkal előrébb van a koránál, de majd ha nem lesz olaj meg villany, jönnek majd sírni a népek hogy hegesszünk. Jöhetnek is, kell majd az ember tekerni az áramfejlesztő dinamókat.

Ami történt: már AWI-val is megy a hegesztés, megcsináltuk ozi villáját hogy úriasabban helyezkedhessen el a nyeregben, valamint egy kilépőt is feltaknyoltunk a hátsó utas részére. A kormány végére autentikus rojtokat illesztettünk gumibelsőből. Nem kicsit déndzsörösz az új fazon.

A bejegyzés trackback címe:

https://magas.blog.hu/api/trackback/id/tr91001958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.wackor. 2009.03.14. 21:41:43

oriasi lett. nekem is kell a magasom 2.0 javitott valtozat, friss, jofajta hegggesztesekkel es uj merevitesekkel. hogy igazabol megrakjam a varost a szaros autok felett.... :)

kru 2009.03.15. 09:18:10

ha megépítesz egy magast, semmi sem akadályozhat már meg, hogy újra és újra nekiláss amíg tökéletes nem lesz:)
szándékaid komolyságáról meg a szüleimet kell biztosítanod! puszi: NZA

.wackor. 2009.03.15. 15:22:28

akkor most bizonyitom. nekem kell a magasom!!! :) flaksz, a jovoheten felszabaditom a mutans szomszedoktol, akik elzartak a pincejukbe. utana mukodokepesse teszem, aztan mehet neki az erosites. rafer.

KAMA3 2009.03.17. 15:41:43

Nu

Jelentem letisztulódott a két váz, de kormánycsapágyakat kell még beszerezzek, meg két valamilyen kereket, hogy működjön a projekt.

Aztán majd nagy magasságokban fogok járni én is.


süti beállítások módosítása